Neronet
moravské zemské víno
2017
Víno typické svoji rubínovou barvou bylo školeno 36 měsíců v dubovém sudu, šetrně ošetřované sírou. Vysoce kořenité s vyzrálými taniny a jemnou kyselinkou s projevem pečeného černého ovoce.
Původ hroznů
země původu | víno z České republiky |
---|
Charakteristika vína
kyseliny | 6 g/l |
---|---|
objem alkoholu | 12,0 %obj. |
alergeny | obsahuje oxid siřičitý |
---|---|
plněno v | Jiří Harmáček Nádražní 181/18, Hustopeče Česká republika |
Podávání
Doporučujeme podávat při teplotě 16–18 °C. Vhodné a prospěšné pro víno je nechat otevřené při pokojové teplotě několik hodin před konzumací. Získává tím větší plnost. Vhodné k přírodně upraveným masům. Víno je vhodné k archivaci šest a více let.