Sauvignon
– vyprodáno –
moravské zemské víno
2019
Vyšší zbytkový cukr tohoto vína je v krásné harmonii s vyšší kyselinkou, víno zanechává šťavnatý projev po čerstvě natrhaných broskvích.
Původ hroznů
země původu | víno z České republiky |
---|---|
vinařská obec | Zaječí |
viniční trať | Pod novou horou |
Charakteristika vína
kyseliny | 7,3 g/l |
---|---|
zbytkový cukr | 31,8 g/l |
objem alkoholu | 11,5 %obj. |
alergeny | obsahuje oxid siřičitý |
---|---|
plněno v | Vinařství u Harmáčků s.r.o. Nádražní 181/18, Hustopeče Česká republika |
Podávání
Doporučujeme podávat při teplotě 10–12 °C. Víno je vhodné k slavnostním příležitostem a jako doplněk se hodí k tučným sýrům či sladkým dezertům. Víno archivujte až tři roky.