Tramín červený
moravské zemské víno
2023
Ve vlastní vinici v ekologickém režimu jsme ručně sklidili hrozny při cukernatosti 27,4 °NM. Díky tomu je víno extraktivní s květinovou aromatikou a medovou chutí.
Původ hroznů
země původu | víno z České republiky |
---|---|
vinařská obec | Hustopeče |
Charakteristika vína
jakostní třída | moravské zemské víno |
---|---|
kyseliny | 6,1 g/l |
zbytkový cukr | 74,3 g/l |
objem alkoholu | 12,0 %obj. |
objem | 0,5 l |
alergeny | obsahuje oxid siřičitý |
---|---|
plněno v | Vinařství u Harmáčků s.r.o. Nádražní 181/18, Hustopeče Česká republika |
Podávání
Doporučujeme podávat při teplotě 10–12 °C. Víno s vyšším cukrem se hodí k dezertům nebo exotickým silně kořeněným pokrmům. Víno archivujte až tři roky.