Tramín červený
– vyprodáno –
moravské zemské víno
2018
Tato odrůda většinou známá s vyšším zbytkovým cukrem prokvasila do harmonického suchého vína s vyváženou kyselinkou. Je charakteristické zlatožlutou barvou s nezaměnitelným aroma tramínů s vysokou viskozitou, plností a olejnatostí vína.
Původ hroznů
země původu | víno z České republiky |
---|---|
vinařská obec | Hustopeče |
viniční trať | Růženy |
expozice vinice | jihovýchodní |
Charakteristika vína
kyseliny | 7,2 g/l |
---|---|
zbytkový cukr | 5,3 g/l |
objem alkoholu | 13,5 %obj. |
alergeny | obsahuje oxid siřičitý |
---|---|
plněno v | Vinařství u Harmáčků s.r.o. Nádražní 181/18, Hustopeče Česká republika |
Podávání
Doporučujeme podávat při teplotě 8–10 °C ke grilovaným sýrům, bylinkovým pomazánkám. Víno archivujte až tři roky.